ISTANBUL EINDHOVEN

ISTANBUL EINDHOVEN De lekkerste shoarma - pizzeria - döner

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 691 beoordelingen
4 dec 2021 om 16:08 good food, fast delivery!
3 dec 2021 om 22:54 Viel vies tegen
2 dec 2021 om 12:29 I have buy 2 pasta bolognesa but they without meat and without sauce just I received the spaghettis Incredible
1 dec 2021 om 12:35 Top! Perfecte calzone! Vriendelijke bezorger! Ga zo door jongens!
30 nov 2021 om 22:50 Prima, zoals altijd.
28 nov 2021 om 19:35 Enorm snelle bezorging.
27 nov 2021 om 1:10 Top
25 nov 2021 om 20:57 Ik had kapsalon kipfilet en turkse pizza besteld, maar kreeg 2x kapsalon kipdoner. ALS IK 2x KIPDONER had gewild had ik dat wel besteld. Ik had zoveek honger zo lang er naar uitgekeken om vervolgens niet eens te krijgen wat ik wil + was taai
25 nov 2021 om 13:01 Ik bestelde een schotel . Maar toen ik de verpakking opende zat er een dubbelgevouwen pizza in . Ik bestel ook sausjes die er niet bij zaten. Niet voor herhaling vatbaar
25 nov 2021 om 9:16 Eten was helemaal zwart verbrand en koud.. Ga hier nooit meer bestellen en zou het niemand aanraden bah
24 nov 2021 om 5:04 Slechtste restaurant van Nederland. Ik lees meer slechte reviews en terecht. Ik bestel de duurste fles wijn en ze leveren zonder schaamte of telefoontje gewoon de goedkopere. Zogenaamd is de duurste op terwijl jullie nét open zijn?! Ongelofelijk
22 nov 2021 om 11:27 Na ruim 1 uur te laat te zijn, halve levering van bestelling en niet naar behoren.